Pucnjava ispred trgovačkog centra

Priveden Mario Korade? Pojavili se novi detalji pucnjave u Sesvetama, policija za sada ne otkriva puno

Hina

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Prema pisanju medija, pucnjavi kod Millenium centra u sesvetskoj Ulici Ljudevita Posavskog prethodila je svađa, dok se osoba koja je pucala dala u bijeg



Nakon pucnjave koja se dogodila u nedjelju poslije 16 sati u sesvetskoj Ulici Ljudevita Posavskog uhićen je 30-godišnji muškarac, a o više pojedinosti znat će se nakon obavljenog očevida, potvrdili su Hini iz policije događaj u kojem je, prema pisanju medija, uhićen Mario Korade, sin generala Ivana Koradea.


”Više pojedinosti o samom događaju, broju uhićenih te imali li ozlijeđenih znat će se nakon očevida koji bi mogao potrajati i do nekoliko dana”, kažu u zagrebačkoj policiji.


Prema pisanju medija, pucnjavi kod Millenium centra u sesvetskoj Ulici Ljudevita Posavskog prethodila je svađa, dok se osoba koja je pucala dala u bijeg. Mediji dodaju da je zbog pucnjave priveden Mario Korade, sin generala Ivana Koradea koji se ubio u travnju 2008. godine nakon što je u krvavom pohodu kod Zlatara ubio petero ljudi.




Mario Korade je 2016. godine osuđen na dvije godine i dva mjeseca zatvora zbog prijetnje i protupravnog oduzimanja slobode, iznude te sprečavanja dokazivanja. Sedam godina ranije osuđen je na 20 dana zatvora, uvjetno na godinu dana, zbog prijetnji nevjenčanoj supruzi i njezinoj majci.


Mediji dodaju i da je Mario Korade nedavno izašao iz zatvora.