Nije mu uspjelo

Pravosudni policajci otkrili da je otac ubojice Davida Komšića sinu pokušao u zatvor doturiti mobitel

P. N.

Foto Jurica Galoić / PIXSELL

Foto Jurica Galoić / PIXSELL



Ivo Komšić, otac Davida Komšića (21) koji je nedavno osuđen na 30 godina zatvora jer je s 88 uboda nožem masakrirao trudnu Kristinu Krupljan, našao se u novom prekršaju. Sinu je prošli tjedan, kako piše portal 24 sata, pokušao dostaviti mini mobitel.


Tijekom susreta sa sinom u prostoriji za posjete pokušao mu dostaviti svega nekoliko centimetara veliki mobitel. No ili je to izveo nespretno, ili su ga pravosudni policajci zbog prijašnjih incidenata u kojima je sudjelovao držali pod posebnom prismotrom. U svakom slučaju vidjeli su pokušaj primopredaje i osujetili ga.


Da je dobio mobitel David ga je mogao iskoristiti za ‘surfanje’ internetom, razgovore sa svjedocima i(li) sa suoptuženicima u postupku, a mogao ga je i iznajmljivati drugim zatvorenicima i tako zarađivati. 




Komšić je, podsjećaju 24 sata, ovo proljeće već iza zatvorskih rešetaka proveo je tri tjedna, nakon što je zajedno s Davidovim kumom Vjekoslavom Komšićem (52) i Zoranom Petrovićem (42) prijetio konobaru kafića na Medveščaku.


Također je zatečen i kako obilazi automobile sudaca, pa i onaj sutkinje koja mu je osudila sina. Ona je to shvatila kao prijetnju i dobila policijsku zaštitu.