Vatra u stanu

POŽAR U RAVNOJ GORI 45-godišnjak lakše ozlijeđen

P. N.

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Prema rezultatima očevida, kao uzrok požara isključuje se tehnički faktor. Vlasnik stana, 45-godišnji hrvatski državljanin, je lakše ozlijeđen te je poradi primanja liječničke pomoći prevezen u  KBC Rijeka, javlja PU primorsko-goranska



Djelatnici Policijske uprave primorsko-goranske završili su očevid požara u Ravnoj Gori što je sinoć izbio u stanu stambene zgrade.


Prema rezultatima očevida, kao uzrok požara isključuje se tehnički faktor. Vlasnik stana, 45-godišnji hrvatski državljanin, je lakše ozlijeđen te je poradi primanja liječničke pomoći prevezen u  KBC Rijeka, javlja PU primorsko-goranska.


Požarom je zahvaćen dnevni boravak u kojem je djelomično izgorio namještaj, a ostali dijelovi stana su zacrnjeni od dima.




Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko 50 000 kuna. Kriminalističko istraživanje se nastavlja s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja.


Požar koji je izbio u Ravnoj Gori sinoć oko 18.45 sati u stanu u stambenoj zgradi  ugasili su pripadnici JVP Delnice, DVD Ravna Gora i Kupjak.