Horor u Međimurju

Ovo je žena koja je 19 godina čuvala tajnu o ubojstvu sestre: Smiljana Srnec dovedena na saslušanje

Hina

Foto Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL

Foto Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL

Zamjenica županijske državne odvjetnice tada je u suradnji s policijom provela očevid, a Smiljana Srnec uhićena je sutradan zbog sumnje da je ubila svoju mlađu sestru, Jasminu Dominiković, koja se vodi kao nestala od 2005., a nije viđena još od 2000. godine.



Osumnjičena za ubojstvo Jasmine Dominić, njezina 45-godišnja sestra Smiljana Srnec, u srijedu oko 7,30 sati dovedena je u Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu, gdje bi trebala biti ispitana te privedena sucu istrage Županijskog suda radi određivanja istražnog zatvora.


Slučaj je potresao Međimurje kada je u obiteljskoj kući u Pavlovcu u subotu, 16. veljače u zamrzivaču nađeno tijelo žene. Zamjenica županijske državne odvjetnice tada je u suradnji s policijom provela očevid, a Smiljana Srnec uhićena je sutradan zbog sumnje da je ubila svoju mlađu sestru, Jasminu Dominiković, koja se vodi kao nestala od 2005., a nije viđena još od 2000. godine.


U Pavlovcu se u utorak pojavila osmrtnica Jasmine Dominiković, kako se navodi, umrle u 23. godini, a bit će sahranjena danas (20. veljače) na mjesnom groblju.




Obdukcija je obavljena jučer, nalaz je pokazao uzrok smrti i činjenice važne za istragu, no što je utvrđeno nije službeno objavljeno. Po neslužbenim informacijama koje su objavili mediji, uzrok smrti pokojne Jasmine je fraktura lubanje od najmanje dva udarca tupim predmetom.