'Svi su bili pijani'

‘Napadač je na djevojke nasrtao još u klubu’: Pričali smo s još jednim svjedokom napada u Viškovu

P. N.

Foto D. Škomrlj

Foto D. Škomrlj

Taj koji je kasnije napao djevojku bio je zaista naporan i vulgaran. Stalno je prilazio toj grupi u kojoj su bile četiri mlađe djevojke i maltretirao ih, nakon čega je izbačen van, priča naš sugovornik



Riječki policajci su, kako smo već ranije izvijestili, priveli 26-godišnjaka koji je ispred noćnog kluba Life u Viškovu napao skupinu djevojaka i jednu od njih gurnuo i ozlijedio. Tereti ga se za naročito drsko i nepristojno ponašanje, za što će odgovarati na Prekršajnom sudu u Rijeci.



Novi list pričao je danas još jednim očevicem, koji je večer proveo u noćnom klubu Life gdje je sve i krenulo.


– U klubu je cijelu večer bilo jako malo ljudi. Bila je ta skupina mladića u dobi od 20 do 30 godina, vidno su bili pijani, ali nisu radili veće probleme, osim tog jednog. No taj koji je kasnije napao djevojku bio je zaista naporan i vulgaran. Stalno je prilazio toj grupi u kojoj su bile četiri mlađe djevojke i maltretirao ih, nakon čega je izbačen van, priča naš sugovornik.




Nakon što je pijani mladić izveden iz kluba, djevojke su također izašle van i nastavile prepirku s njim.


– Nisam vidio sam trenutak kad ju je napao, već kad je sve bilo gotovo. Djevojka je ležala na kolniku. Nisam je htio micati jer nisam znao je li ozbiljnije ozlijeđena i zajedno smo pričekali dolazak hitne pomoći i policije, prepričao je naš sugovornik. 


Mladići su, doznaje se, pobjegli autom prije dolaska policije, a napadač na djevojku je uhićen nakon cjelodnevne potrage. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se radi o starom znancu policije – u proteklih desetak godina procesuiran je već za počinjenje više prekršajnih i kaznenih djela.