Promenta nesreća

Motociklist udario u prikolicu teretnjaka i poginuo na licu mjesta

Hina

Foto: S. DRECHSLER

Foto: S. DRECHSLER

Nesreća se oko 7.15 sati dogodila u mjestu Kuštani, kada je 20-godišnji vozač motocikla Yamaha zagrebačkih registracija, bez odgovarajuće kategorije za upravljanje motociklom, udario u priključno vozilo »Schwarzmuller« koje je bilo priključeno za teretno vozilo Mercedes križevačkih registracija



Nakon udara u prikolicu priključenu na teretno vozilo u srijedu ujutro kod Križevaca je poginuo je 20-godišnji motociklist, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.


Nesreća se oko 7.15 sati dogodila u mjestu Kuštani, kada je 20-godišnji vozač motocikla Yamaha zagrebačkih registracija, bez odgovarajuće kategorije za upravljanje motociklom, udario u priključno vozilo »Schwarzmuller« koje je bilo priključeno za teretno vozilo Mercedes križevačkih registracija, kojim je preko ceste s parkirališta upravljao 38-godišnji vozač.Motociklist je od zadobivenih teških ozljeda poginuo na mjestu nesreće.

Vozač teretnjaka nije bio pod utjecajem alkohola.


Očevid je obavila je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, uz pomoć službenika Policijske postaje Križevci. Tijekom očevida je od 7.45 do 10.40 sati za sav promet bila zatvorena dionica državne ceste 28 u Kuštanima, a promet se odvijao obilazno mjestom Kuštani– Cirkvena-Kenđelovec i obrnuto.




O okolnostima nesreće provodit će se daljnje kriminalističko istraživanje, a policija će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.