Težak incident

Maskirani napadači u kafiću kod Knina napali goste koji su gledali utakmicu C. Zvezde. Ozlijeđeno i 9-godišnje dijete

P. N.

Foto Feral.News

Foto Feral.News



U selu Biskupija kod Knina sinoć je došlo do teškog incidenta – petnaestak maskiranih osoba upalo je u kafić “Buffet Petko” i napalo goste koji su tamo gledali utakmicu playoffa Lige prvaka između Crvene Zvezde i Young Boysa.


Portal Feral.news doznaje kako su se među gostima u to vrijeme nalazile i žene i djeca koji su prevezeni u Opću i veteransku bolnicu ‘Hrvatski ponos’ Knin. Hospitalizirano je ukupno pet osoba, uključujući i vlasnike kafića.


Prema neslužbenim informacijama, vlasnik kafića dobio je bocom u glavu, a njegova supruga ima posjekotinu na nozi. Među hospitaliziranim osobama je i 9-godišnje dijete. Prema informacijama s terena, policija intenzivno traga za napadačima, ali ima indicija da nisu s područja Knina i okolice.




Do incidenta je, javlja Feral.news, došlo i u Đevrskama. I tamo je u lokalni kafić ušlo nekoliko osoba i počelo provocirati goste koji su gledali utakmicu. Vlasnik kafića navodi kako se radi o provokacijama na nacionalnoj osnovi, no tamo do ozbiljnijeg incidenta nije došlo.