Navijački nestašluci

Maskirani napadači blokirali autocestu: Bad Blue Boysi čekali Kohortu, stigli policija i hitna pomoć

P. N.

foto: arhiva NL

foto: arhiva NL

- Trčali su uz cestu u kapuljačama, s maramama preko lica te palicama i lopatama u rukama, navode riječi očevidaca na portalu vijesti.hr, dodajući da su na lice mjesta uskoro stigli policija i hitna pomoć.



Na jednom od prilaza Zagrebu, kod odmorišta autoceste Ježevo, danas oko 17.00 sati došlo je do blokade autoceste. Po svemu sudeći, taj dio autoceste trebao je postati poprište obračuna dviju napadačkih skupina.


Kako javlja portal vijesti.hr, pedesetak maskiranih osoba blokiralo je autocestu kod odmorišta, a čini se da su u pitanju bili navijači zagrebačkog Dinama, koji su željeli ne najsrdačnije dočekati navijače nogometnog kluba Osijek. Dinamo i Osijek, naime, danas su u Zagrebu igrali utakmicu prve nogometne lige.


– Trčali su uz cestu u kapuljačama, s maramama preko lica te palicama i lopatama u rukama, navode riječi očevidaca na portalu vijesti.hr, dodajući da su na lice mjesta uskoro stigli policija i hitna pomoć.




Očevici su ispričali da su maskirani i palicama naporužani maskirani ljudi napravili kolonu i ugrozili automobile i putnike.


– Radili su grimase, pokazivali su srednji prst. Uz cestu je bilo parkirano par automobila i kombi kojim su vjerojatno došli, navodi portal vijesti.hr svjedočenje očevidaca.


Navodno je policija uspjela uhvatiti nekoliko napadača, ali konkretnijih, službenih informacija o maskiranima koji su blokirali autocestu još uvijek nema.