Teške ozljede

Maloljetni azilant teško ozlijeđen: Na Bačvicama s terase skakao u more. Promašio je i udario u betonsko tlo

Hina

Foto Miranda Cikotić / PIXSELL

Foto Miranda Cikotić / PIXSELL

Azilant je u nedjelju bio na kupalištu Bačvice kada se odlučio u more skakati s obližnjeg noćnog bara, te je umjesto u more pao na betonsko tlo teško se ozlijedivši. Brzom liječničkom intervencijom je kolima Hitne medicinske pomoći prebačen u KBC Split gdje je i zadržan



Sedamnaestogodišnji azilant iz Afganistana teško je ozlijeđen prilikom skoka s noćnog bara u more na splitskoj plaži Bačvice zbog čega će danas biti podvrgnut operaciji, doznaje se u bolnici i od splitske policije.


Azilant je u nedjelju bio na kupalištu Bačvice kada se odlučio u more skakati s obližnjeg noćnog bara, te je umjesto u more pao na betonsko tlo teško se ozlijedivši. Brzom liječničkom intervencijom je kolima Hitne medicinske pomoći prebačen u KBC Split gdje je i zadržan, a danas će biti operiran. Njegove ozljede su teške, no ne i opasne za život, doznaje Hina u bolnici.


Policija je na mjestu događaja obavila sve radnje i informaciju o događaju proslijedila državnom odvjetništvu. Kažu da nema elemenata kaznenog djela, mladić se najvjerojatnije sam poskliznuo.