Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
28. veljače 2020.
Odbacio optužbe

Lovren o optužnici DORH-a: Ovo nije fer ni sportski, ali dobit ću i ovu utakmicu

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 19. rujan 2018. u 21:21 2018-09-19T21:21:00+02:00

 Dejan Lovren komentirao je na Instagramu optužnicu koju je Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku podignulo protiv njega zbog davanja lažnog iskaza na suđenju održanom 1. rujna 2017. godine u tom gradu.

"Nakon dolaska s popodnevnog treninga doznao sam kako su mediji u Hrvatskoj, pa potom i u Engleskoj objavili vijest kako je protiv mene podignuta optužnica zbog davanja lažnog iskaza u jednom predmetu u Hrvatskoj. Zvali su me članovi moje obitelji, prijatelji i poznanici koji su mi saopćili isto. Dakle, prije nego što sam uopće vidio ili primio tu optužnicu, i prije nego su istu zaprimili moji odvjetnici, svi mediji su objavili tu vijest.

Ovo jednostavno nije fer, nije pravedno, nije niti sportski. Na ovakav način postupati prema meni i mojoj obitelji je krajnje diskriminirajuće i nepravično. Borba koja nije poštena i na koju nisam navikao.

No ovim putem želim poručiti svima, ponajprije svojoj obitelji, prijateljima, navijačima u domovini, svom klubu i navijačima mog kluba u Engleskoj kako sam nevin. Nisam počinio nikakvo kazneno djelo. Ponosan sam na svoj život, na svaki svoj korak, na sve ono što smo moja obitelj i ja stvorili. To nitko ne može zaprljati. Nikakvi mediji, zlonamjerni ljudi, ništa.

S obzirom da sam sportaš, dobit ću i ovu utakmicu. Dobit ću je u svakom slučaju te tako pokazati tko sam, kako sam živio i kako živim. A živim tako da živim za svoje bližnje, za svoju Domovinu, za svoj klub i za sve moje i naše navijače.

Sa indignacijom odbacujem sve optužbe, a svima koji žele narušiti moj ugled i ugled moje obitelji poručujem da neće uspjeti. Dejan Lovren dobit će i ovu bitku. I svaku drugu.

Pozdrav svima, hvala na snažnoj podršci", napisao je Lovren na Instagramu. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.