Otkriven identitet

KOBNO PRETRČAVANJE Huligan iz Splita, poznat po neredima u Beogradu poginuo na autocesti

P. N.

Reuters

Reuters

Nije poznato iz kojeg je razloga Firić pretrčavao cestu. Prvi ga je udario "hyundai" zagrebačkih oznaka, potom slovencki "citroöen C5", a zatim i "opel corsa" kutinskih tablica. Ubrzo je podlegao ozljedama



U prometnoj nesreći na autocesti A3 kraj Ivanić Grada u pretrčavanju ceste je poginuo muškarac, nakon što su na njega naletjela čak tri automobila. 


Identitet poginulog, međutim, prilično je dobro poznat javnosti. Jutarnji list doznaje kako se radi o Splićaninu Anti Firiću (27), koji se na stranicama crne kronike našao kao jedan od sudionika velike tučnjave u Beogradu na utakmici Crvene Zvezde i Partizana prošle godine. Firić je bio u skupini još nekoliko splitskih huligana koji su sudjelovali u neredima, a na kraju su jedva izvukli živu glavu sa stadiona Partizana. Nekoliko su mjeseci proveli u srpskom zatvoru, a onda su deportirani u Hrvatsku. Firić je i prije tog incidenta bio poznat policiji jer je sudjelovao i u napadu na jednog vlasnika restorana na Hvaru, zbog čega je također bio u zatvoru, piše Jutarnji.


Do nesreće je došlo u utorak u 5,20 ujutro. Nije poznato iz kojeg je razloga Firić pretrčavao cestu. Prvi ga je udario “hyundai” zagrebačkih oznaka, potom slovencki “citroöen C5”, a zatim i “opel corsa” kutinskih tablica. Ubrzo je podlegao ozljedama.