Teška prometna nesreća

Jeziva nesreća kod Đurđevca: Sudarili se automobili s mladima koji su se vraćali iz noćnog izlaska, dvojica poginula

P. N.



U prometnoj nesreći na zaobilaznoj cesti prema Đurđevcu od zadobivenih ozljeda dvije osobe su smrtno stradale, jedna osoba kolima hitne pomoći odvezena je u virovitičku bolnicu, a petoro u koprivničku opću bolnicu, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.


Državna cesta DC-2 od 4,20 sati zatvorena je za sav promet. Promet se preusmjerava prema staroj cesti za grad Đurđevac.


Scene su zastrašujuće, javlja Podravski.hr, nakon izravnog sudara dva osobna automobila, audija i vw passata, na cesti je ostao sam krš i lom. Iako su hitna i policija stigli brzo dvije osobe su podlegle ozljedama i nije ih se moglo spasiti. Posljedice stravičnog sudara bile su kobne.




Obje poginule osobe su iz istog automobila, audija, a kako kažu očevidci radi se o mlađim osobama.


Jedan je R. B. (22), a drugi njegov susjed V. B. (26). Jedna je osoba prevezena u virovitičku, a čak pet u koprivničku bolnicu. No, u kakvom su oni stanju zasad još nije poznato.


Čini se kako su se vraćali kući iz noćnog izlaska, no nažalost dogodilo se ono najgore. Neslužbeno, oni su u audiju prešli na suprotnu stranu u trenutku kad je naišao passat i sudar je bio neizbježan.


Sudionici nesreće iz audija su navodno s đurđevačkog područja, a iz passata žive na području Kalinovca, doznaje Podravski.hr.