Tragedija na D2

FRONTALNI SUDAR U sudaru s kamionom kod Virovitice poginuo 51-godišnji vozač osobnog auta

Hina

NL arhiva

NL arhiva

Pedeset jednogodišnji vozač upravljao je osobnim automobilom slatinskih registracija u smjeru Virovitice, a dolaskom na nadvožnjak iz za sada neutvrđenog razloga, skrenuo je vozilo na suprotni kolnički trak. U tom trenutku iz suprotnog smjera naišao je kamion đakovačkih registracija...



VIROVITICA U prometnoj nesreći u petak na virovitičkom području poginuo je 51-godišnji vozač osobnog automobila, koji je na nadvožnjaku državne ceste D2 skrenuo u suprotni kolnički trak i sudario se s kamionom, priopćila je Policijska uprava virovitičko-podravska.


Prometna nesreća dogodila se oko 14, 45 sati između naselja Jugovo Polje i Cabuna, na nadvožnjaku ceste D2.


Pedeset jednogodišnji vozač upravljao je osobnim automobilom slatinskih registracija u smjeru Virovitice, a dolaskom na nadvožnjak iz za sada neutvrđenog razloga, skrenuo je vozilo na suprotni kolnički trak.




U tom trenutku iz suprotnog smjera naišao je kamion đakovačkih registracija, kojim je upravljao 62-godišnji vozač, i došlo je do frontalnog sudara. Zatim je u stražnji dio osobnog automobila naletjelo još jedno osobno vozilo, kojim je u smjeru Virovitice upravljao 22-godišnji vozač.


Pedeset jednogodišnji vozač osobnog automobila poginuo je na mjestu nesreće, 62-godišnji vozač kamiona lakše je ozljeđen, dok je 22-godišnji vozač osobnog automobila neozlijeđen.


Očevidu na mjestu nesreće bio ja nazočan i Općinski državni odvjetnik iz Virovitice, navode iz PU virovitičko-podravske.