Dubrovnik: Pokrenuta istraga protiv 34-godišnjaka kojeg se sumnjiči za ubojstvo majke

Hina



 Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku donijelo je u četvrtak rješenje o provođenju istrage protiv 34-godišnjeg Đ. M., kojeg se sumnjiči da je u noći s 21. na 22. listopada ubio svoju majku L. M. višestrukim udarcima ciglom u glavu, zadavši joj prijelome svih kostiju lica, čeljusti i krvarenje u području dušnika uslijed kojih je preminula.


Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku u svom je priopćenju objavilo kako je istraga pokrenuta protiv hrvatskog državljanina (1983.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva iz čl. 110. Kaznenog zakona.


»Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik 22. listopada 2017. oko 4,52 sata u Dubrovniku u Blatskoj ulici, u nakani da liši života svoju majku, ušao u stan prethodno slomivši ciglom staklo na ulaznim vratima te u dnevnom boravku istom ciglom više puta udario po glavi svoju majku koja je spavala na krevetu. Oštećenica je zadobila prijelome svih kostiju lica, čeljusti i krvarenje u području dušnika uslijed kojih je preminula«, navode iz Županijskog državnog odvjetništva u Dubrovniku.Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku ističe kako je na njihov prijedlog sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku 31. listopada 2017. okrivljeniku odredio istražni zatvor.