Citroen ostavljen na mjestu divljanja

Divljanje u Ronjgima: Ukrao vozilo Klemm securityja pa preko zidića “skočio” na sportski teren

Andrej Petrak

Snimio Dževad LETIĆ

Snimio Dževad LETIĆ

Prema svemu sudeći, vozilo se moralo velikom brzinom kretati prema sportskom centru Ronjgi, kad je vozač izgubio kontrolu, nakon čega je izletio s ceste, automobilom preskočio zidić, pritom iskrivio ondje postavljeni stupić pa se nekontrolirano nastavio kretati duž sportskog terena, na kojem su ostali tragovi guma, da bi se konačno zaustavio blizu ulaza u sam sportski centar



VIŠKOVO Luda vožnja ukradenim automobilom tvrtke Klemm securityj po Ronjgima završila je s karamboliranim vozilom, ostavljenim na mjestu gdje se citroen konačno zaustavio.


Prema svemu sudeći, vozilo se moralo velikom brzinom kretati prema sportskom centru Ronjgi, kad je vozač izgubio kontrolu, nakon čega je izletio s ceste, automobilom preskočio zidić, pritom iskrivio ondje postavljeni stupić pa se nekontrolirano nastavio kretati duž sportskog terena, na kojem su ostali tragovi guma, da bi se konačno zaustavio blizu ulaza u sam sportski centar.


Sve opisano može se vidjeti na fotografijama koje je Novom listu ustupio čitatelj. Citroen je pretrpio brojna oštećenja, prednji lijevi kotač praktički je ispao, a s obzirom na to da se obijesna vožnja odvijala na uskoj cesti, gdje se teško mimoilaze vozila, puka je sreća da nitko drugi nije stradao.




Policija je obavila očevid i istražuje tko je ukrao automobil tvrtki Klemm security.


U prvoj verziji teksta greškom je objavljeno da je spomenutim automobilom upravljao zaštitaru trenutku nesreće. Točna informacija je da je automobil ukraden i da je zasad nepoznati lopov prouzročio prometnu nesreću.


Isprtičavamo se stoga tvrtki Klemm security na ovoj pogrešci.