Seksualni manijak

DRAMA U LICI Čim je pušten iz zatvora mladić pokušao silovati 93-godišnju staricu i njenu susjedu

Marin Smolčić

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Policijski službenici su ga ubrzo nakon dojave uhitili u središtu Gračacu nešto iza 22 sata. Pri tome se snažno opirao pa je uz uporabu sredstava prisile priveden u prostorije PP Gračac gdje je vidno alkoholiziran odbio alko test



GRAČAC – Likom se danas pronio glas o nesvakidašnjem incidentu. Netom pušten iza zatvora mladić (29) iz Gračaca fizički je napao staricu (93) na livadi iznad njezina doma u subotu navečer.


Nesretnicu je srušio na tlo želeći je silovati. Na njezino zapomaganja u pomoć je priskočila žena (62), ali je očito poremećeni mladić i nju želio na silu obljubiti. Nasrtao je na obje manijakalno zahtijevajući seksualni odnos, tukao ih dijeleći im šamare jer su ga obje odbile. Uz to im je prijetio ubojstvom i silovanjem.


Žene su pobjegle u kuću, ali je manijak krenuo za njima. Provalio je dvorišna vrata i ušao unutra te je nastavio s prijetnjama. Bio je vidno pijan jer je teturao i nerazgovijetno govorio. Pri tome je sa sebe skidao i trgao odjeću. Susjedama je u pomoć dotrčao 70-godišnji mještanin, ali je nasilnik i njega fizički napao. Udario ga najprije šakom u glavu, a potom rukama i nogama po tijelu pri čemu ga je teško ozlijedio. Srušio ga je na tlo i »cipelario«, slomio mu je nos i ozlijedio nogu.




– Sve ću vas pobiti, a vas dvije ću je…ti. Ne možete mi ništa, vikao je pijani nasilnik.


Tako je nastavio prijetiti i zlostavljati obje žene sve do 21.30 sati, kada se sam udaljio od kuće, a žene su pozvale policiju. Policijski službenici su ga ubrzo nakon dojave uhitili u središtu Gračacu nešto iza 22 sata. Pri tome se snažno opirao pa je uz uporabu sredstava prisile priveden u prostorije PP Gračac gdje je vidno alkoholiziran odbio alko test.