Turnir u Ičićima

Počeli dani odbojke na pijesku na Ičićima, Teens turnir uvod u Masters

Portal Novilist.hr

Sudionice Teens turnira na Ičićima

Sudionice Teens turnira na Ičićima



IČIĆI Josipa Grčević, Martina Žiganto i Roza Korić trojka je koja je bila najuspješnija na turniru Teens Ičičić 2019. u odbojci na pijesku za najmlađe djevojčice. Na turniru koji je u uvodu velikog Mastersa za seniorski uzrast, organizirao Klub odbojke na pijesku Opatija, nastupile su djevojke koje su tijekom ljeta marljivo trenirale na Ičićima pod vodstvom trenera Ivana Đorđevića i Alena Pavačića. Drugo mjesto osvojile u Katja Korić, Korina Kalanj i Nika Perčić, treće su bile Korina Žužić, Ira Crljen i Tara Mesić, a četvrte Ema Crancich, Petra Car, Lara Kennedy i Veronika Pejić. Najboljom igračicom turnira proglašena je Josipa Grčević.


U uvertiri Mastersa KOP Opatija će danas na Ičićima organizirati i turnir za igračice rođene 2001. godine i mlađe gdje će osim domaćih djevojaka nastupiti i odbojkašice iz drugih hrvatskih klubova. 


U četvrtak u poslijepodnevnim satima kreću kvalifikacije Masters Ičići Croatia Opena, a u petak, subotu i nedjelju će se igrati završnica turnira. Utakmice za treće mjesto i finala (nedjelja  od 15 do 19 sati) prenosit će i Sportska TV. Nagradni fond turnira je 50 tisuća kuna.