Regionalna liga

Vaterpolisti Primorja EB u Nišu priželjkuju nastavak pobjedničkog niza

Igor Duvnjak

Fran Čubranić/Foto Arhiva NL

Fran Čubranić/Foto Arhiva NL

Svjesni smo da ćemo se morati boriti ne samo protiv suparnika, nego i protiv sudaca i domaće publike. Svi znamo da će nam biti teško, ali naš cilj je jasan. Ne očekujemo ništa manje nego uspjeh, ali da će biti teško, to je sigurno - kaže vratar Riječana Fran Čubranić



RIJEKA Mlada ekipa vaterpolista »Primorja Erste banke« još je u četvrtak u večernjim satima krenula autobusom na dugo putovanje do Niša gdje u nastavku nadmetanja u A2 Regionalnoj ligi večeras igra s domaćim »Naisom«. Igrači trenera Igora Hinića su si itekako povećali samopouzdanje i popravili si raspoloženje budući da su poslije startnih poraza na svom bazenu nadmašili »Koper« i »Vojvodinu« uoči večerašnjeg izazovnog nadmetanja u Srbiji (20.45 sati).


– Nakon početnih poraza počeli smo pobjeđivati – kaže nadareni vratar »primorjaša« Fran Čubranić. Riječani još uvijek ne mogu računati na pomoć oboljelog napadača, iskusnog Duje Peroša, a već dugo nema ozlijeđenog prvog centra Lovre Paparića.


– Zahvaljujući pobjedama smo bolje raspoloženi uoči ovih važnih utakmica koje su pred nama. Nadamo se da smo konsolidirali naše redove, da smo na pravom putu uoči večerašnje utakmice koja nam je jako bitna u ovom prvenstvu. Do sada su nam se događale neke pogreške u igri, nadamo se da ćemo ih sada izbjeći. Mislim tu i na jako loš ulazak u utakmicu protiv »Vojvodine«.




Niška momčad je u prethodnim nastupima ostvarila tri pobjede u četiri utakmice, očito će predstavljati tvrd orah na svom terenu pred domaćim navijačima.


– Svjesni smo da je pred nama teško gostovanje. Spremni smo na neke stvari, svjesni smo da ćemo se morati boriti ne samo protiv suparnika, nego i protiv sudaca i domaće publike. Svi znamo da će nam biti teško, ali naš cilj je jasan. Ne očekujemo ništa manje nego uspjeh, ali da će biti teško, to je sigurno.