Australian Open

Gdje ćeš tako brzo, Roger? Federer zaustavljen na ulazu, jer nije imao akreditaciju

Hina

Foto Reuters

Foto Reuters

Teniski velikan se nije upuštao u raspravu s osiguranjem već je strpljivo pričekao svoju pratnju te je pušten u kompleks kada je jedan od njegovih suradnika pokazao akreditaciju



MELBOURNE Iako je jedna od najprepoznatljivijih osoba na svijetu, 20-erostruki »grand slam« pobjednik i branitelj naslova na Australian Openu 37-godišnji švicarski tenisač Roger Federer u subotu nije mogao ući u svlačionicu uoči svog treninga jer ga službenik iz osiguranja nije pustio bez akreditacije.


U video snimci koja kruži Twitterom vidi se kako je Federer zaustavljen na ulazu jer nije ponio akreditaciju. Teniski velikan se nije upuštao u raspravu s osiguranjem već je strpljivo pričekao svoju pratnju te je pušten u kompleks kada je jedan od njegovih suradnika pokazao akreditaciju.


Sa 20 osvojenih »grand slam« naslova Federer je najuspješniji tenisač svih vremena, a u Melbourneu je slavio i 2017. i 2018. godine. Ove je godine stigao do 4. kola, a njegov sljedeći suparnik bit će Grk Stefanos Tsitsipas u nedjelju.