Regionalna liga

Uvjerljiva pobjeda vaterpolista Primorja u Makarskoj

Igor Duvnjak

Srđan Aksentijević (Primorje EB)/Foto Arhiva NL

Srđan Aksentijević (Primorje EB)/Foto Arhiva NL



MAKARSKA Utakmica A2 regionalne lige Galeb – Primorje Erste banka 5:11 (1:2, 1:3, 1:5, 3:1). Plivalište u Makarskoj. Gledatelja 100. Suci Radičević (Dubrovnik), Jović (Split).


GALEB: Jarak, Kaleb 1, Jakić, Rako 1,Glibo 1, Miličević, Sumić, Marinović 2, Rašić, Šarić 1, Lachlan, Kapović, Topić, Miočević.


PRIMORJE ERSTE BANKA: Čubranić, Augusti 1, Brubnjak, Putt, Peroš 1, Blažić, Babić, Rakovac 1, Petrić, Vrlić 1, Paparić 1, Aksentijević 4, Milošević, Car 2.




Iskusni povratnik na Kantridu Bojan Car i ostali aduti trenera »Primorja Erste banke« Igora Hinića su ostvarili željeno na putu u Makarsku, gdje su prema prognozama potopili posljednju momčad u A2 Regionalnoj ligi, domaćeg »Galeba«. Riječani su tako okončalu utrku u ovom dijelu natjecanja i sada će nakon stanke čekati nastavak u novom natjecanju šestorice najboljih u kojem će se nastojati vratiti u elitni razred »regionalaca«.


I U Makarskoj su kao i u prošloj pobjedi, onoj sa Zadranima igrala dva važna povratnika u momčad, Lovro Paparić i Mislav Vrlić, dugo odsutni radi teških ozljeda i obojica sus e upisala u strijelce. Riječani su od početka dali do znanja tko je favorit, već poslije dvije četvrtine su vodili 5:2, u posljednji dio igre su uplivali sa 10:3 i na koncu su efikasni Srđan Aksentijević i ostali bez teškoća uvjerljivo pobijedili 11:5.