Ključna utakmica

LUKA CINDRIĆ: Ako dobijemo Španjolce, korak smo do polufinala

Hina

Luka Cindrić/Foto REUTERS

Luka Cindrić/Foto REUTERS

Očekujemo tvrdu utakmicu i moramo se dobro pripremiti. Španjolci igraju odlčnu obranu i imaju brzu tranziciju te su jedna od najboljih reprezentacija svijeta - kaže Cindrić



MUENCHEN Ako dobijemo Španjolce, na korak smo do polufinala – kazao je nakon pobjede nad Bahreinom (32-20) na SP-u u Muenchenu hrvatski rukometaš Luka Cindrić, i najavivši veliki derbi sa Španjolskom u četvrtak. 


Cindrić zbog bolova u zadnjoj loži nije igrao protiv Japana i Makedonije, a protiv Bahreina je igrao prvih 16 minuta i ubiježio jedan gol.


– Dobro je bilo, nije me bolilo – kazao je Cindrić, koji će tako gotovo sigurno igrati protiv Španjolske u četvrtak.




– Očekujemo tvrdu utakmicu i moramo se dobro pripremiti. Španjolci igraju odlčnu obranu i imaju brzu tranziciju te su jedna od najboljih reprezentacija svijeta. Sutra je jedna velika šansa za nas, ako ih pobijedimo mislim da smo korak do polufinala – uvjerena je mlada hrvatska zvijezda.


Umjesto Marina Šege cijelu utakmicu je branio Ivan Stevanović, koji je susret završio s 13 obrana.


– Igrali smo prvo poluvrijeme jako dobro, odvojili se i napravili razliku koju smo održavali u drugom dijelu. Bitno je bilo protiv ovakvog protivnika donro početi kako bi se izbjegle neugodnosti. Najvažnije je da smo odmorili koga smo trebali odmoriti za susret sa Španjolskom.