Pobjeda nad Bjelorusijom

Karačić: Ova utakmica treba nam biti putokaz

Hina

Igor Karačić/Foto:Luka Stanzl/PIXSELL

Igor Karačić/Foto:Luka Stanzl/PIXSELL

»Moram reći da smo prezadovoljni s ovom pobjedom, od prve do zadnje minute smo sve držali pod kontrolom. Poslušali smo izbornika, ostvarili smo njegove zamisli, zatvorili smo njihove udarne snage i ovo nam treba biti putokaz. Od srca se zahvaljujem svim navijačima, uz ovakve navijače i ovakvu obranu, zajedno idemo u nove pobjede«, izjavio je Igor Karačić 



GRAZ Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je u Grazu Bjelorusiju s 31-23 (15-10) u dvoboju 2. kola A skupine Eura, a reprezentativac Igor Karačić istaknuo je da im ova utakmica treba biti putokaz kako igrati u nastavku prvenstva.


»Moram reći da smo prezadovoljni s ovom pobjedom, od prve do zadnje minute smo sve držali pod kontrolom. Poslušali smo izbornika, ostvarili smo njegove zamisli, zatvorili smo njihove udarne snage i ovo nam treba biti putokaz. Od srca se zahvaljujem svim navijačima, uz ovakve navijače i ovakvu obranu, zajedno idemo u nove pobjede«, izjavio je Igor Karačić koji je postigao šest golova.


»Odigrali smo vrhunsku utakmicu svih 60 minuta. Zadnjih 15 minuta su priliku dobili igrači koji manje igraju, tako da se ovi koji više igraju mogu malo odmoriti. Hvala svim navijačima koji su došli«, kazao je vratar Marin Šego.