Kratki fitilj

McGregor udario starijeg muškarca u pubu zbog nevjerojatnog razloga

Portal Novilist.hr

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Predsjednik UFC-a Dana White, kaže da je znao za incident.



Zvijezda UFC-a  Conor McGregor  ponovno se našla u medijima, ali ne zbog sportskih uspjeha. Ovoga je puta svijetlo dana ugledao video iz puba The Marble Arch iz Dublina u kojem se jasno vidi da je McGregor udario jednog starijeg muškarca koji je sjedio za šankom, prenosi LADBible.


Iako TMZ javlja da se incident dogodio još 6. travnja, snimke su tek sada dospjele u javnost. Policija je otvorila istragu, ali trenutno nema nikakvih novosti o tijeku iste.


McGregor je stigao u pub i poredao čašice po šanku, puneći ih viskijem. TMZ prenosi da je zapravo riječ o McGregorovom viskiju “Proper Twelve”. 




Jedan je muškarac (dvaput) odbio žesticu koju je irski borac stavio ispred njega, što je McGregora navodno naljutilo. Videosnimka zatim pokazuje da je “čovjek za kojeg se vjeruje da je McGregor” ljevicom udario muškarca u glavu, prije nego su ratobornog borca zgrabili i udaljili sa šanka.


Prema tadašnjem pisanju Irish Mirrora, irska je policija potvrdila da istražuju navodni napad.  Prema pisanju stranih medija, svjedoci su pružili različite priče oko istog incidenta. Jedan je svjedok izjavio da je netko prišao McGregoru i dobacio komentar o Khabibu Nurmagomedovu (ruskom borcu koji je prošlog listopada pobijedio McGregora).


Oglasio se i Dana White


Predsjednik UFC-a Dana White, kaže da je znao za incident.


“To se dogodilo u travnju i znao sam da se dogodilo, ali tek sad je stigao video. Poprilično je loše. Poprilično je sigurno da je to on. Navodno se sve dogodilo u pubu u Irskoj i radilo se o svađi zbog viskija. Conor sada ima viski i to je bila svađa oko viskija. Conor je udario muškarca ljevicom. Ne znam kontekst. Ne znam cijelu priču, ali udario je čovjeka, starijeg čovjeka, u lice”, kaže White, a prenosi MMA Fighting.


White spominje da je nedavno pričao s McGregorom, ali da nije spominjao incident.


“Kada radite s borcima, ljudima koji se tuku za život uvijek bude nešto. Pogledajte neke od najvećih, poput Mikea Tysona i što je on prošao kada je bio na vrhuncu. Svaki put kada imate čovjeka koji je profesionalni borac i pospete ga s puno novca, pripremite se. Pripremite se za katastrofu. Doslovnu katastrofu”, kaže White za MMA Fighting.