Trener Reala

Zidane otkrio kad se Kovačić vraća na teren i što misli o Luki Modriću

Hina

Zinedine Zidane / Foto: REUTERS

Zinedine Zidane / Foto: REUTERS

Mateu je potrebno još vremena, no bolje je«, izjavio je Zidane na konferenciji za medije u Madridu uoči utakmice Lige prvaka protiv Tottenham Hotspura



Trener europskog nogometnog prvaka Real Madrida Zinedine Zidane rekao je u ponedjeljak kako je ozlijeđenom hrvatskom reprezentativcu Mateu Kovačiću potrebno još vremena da se vrati na teren, a da Luka Modrić uvijek igra dobro.


»Mateu je potrebno još vremena, no bolje je«, izjavio je Zidane na konferenciji za medije u Madridu uoči utakmice Lige prvaka protiv Tottenham Hotspura.


Kovačić, 23-godišnji vezni igrač, ozlijedio se 17. rujna na Santiago Bernabeu kada je u 25. minuti napustio travnjak protiv ciparskog APOEL-a u prvom kolu Lige prvaka.




Drugi hrvatski vezni igrač u »kraljevskom« klubu, 32-godišnji Luka Modrić, u utorak bi protiv Tottenhama trebao početi od prve minute nakon što se u subotu ostao na klupi u prvenstvenoj utakmici protiv Getafea.


»Naravno da Modrićevu kvalitetu svi poznajemo, kada igra to radi jako dobro. No kada igraju ostali, također tražimo rupe i rješenje kako bi smo pobijedili«, rekao je Zidane.Modrić je igrao za Tottenham od 2008. do 2012. kada je prešao u Real Madrid.

Nakon dva kola Real Madrid i Tottenham imaju po šest bodova dok su Borussia Dortmund i APOEL bez bodova.