Trener Hajduka

Vučević: Mladi će igrati bez obzira na rezultat protiv Rijeke

Ivan Volarić

Foto: Paun Paunovic / CROPIX

Foto: Paun Paunovic / CROPIX

      Goran Vučević danas otvara svoj treći mandat na klupi Hajduka. Protiv Rijeke.

   – Prvo moram naglasiti da je iza mene jedan jako dobar trener, više sam nego zadovoljan načinom na koji su igrači odradili treninge. Iskreno se zahvaljujem Gabriću i Vujoviću koji su odmah uskočili, priključio nam se i Pirija, Lalić kao skaut i Tomljenović kao trener za fizičku pripremu. Ne možemo očekivati čuda, ali pokušat ćemo dati sve od sebe – započeo je Vučević.


   – Priključio sam mnogo mladih igrača, kao što sam i najavio bit ću apsolutni vladar situacije u svlačionici. Momčad će biti mlađa i življa. Rezultat ne mogu jamčiti, ali to će biti iskorak za klub bez obzira na rezultat – nastavio je Vučević, osvrnuvši se nakratko na Maloču, dojučerašnjeg kapetana, naglasivši da njega u momčadi neće biti sve dok je on za kormilom. A onda se okrenuo Rijeci.


   – Rijeka i Split mogu definitivno odrediti sezonu, ali po cijenu rezultata ću staviti mlade igrače. Jedno sam siguran – iza sebe ću ostaviti urednu situaciju, a ja neću biti ništa lošiji ili bolji trener ako izgubim ili pobijedim u sljedeće dvije utakmice – rekao je Vučević.