Elitno kolo

U19 reprezentacija se u Austriji bori za EP

Hina

NL arhiva

NL arhiva



ZAGREB Hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina starosti od četvrtka će se u Austriji boriti za plasman na Europsko prvenstvo u tom uzrastu, koje će se ovog ljeta odigrati u Grčkoj.


Turnir 6. kvalifikacijske skupine Elitnog kola bit će odigran od 26. do 31. ožujka, izabranicima Ferda Milina protivnici će biti Italija, domaćin Austrija i Škotska, a samo pobjednik skupine otputovat će na smotru najboljih.


Na put u Austriju krenuli su Ivo Grbić (Hajduk), Marko Stolnik (Sesvete), Josip Bašić (Hajduk), Ivan Šunjić (Dinamo), Robert Murić (Ajax), Andrija Balić (Hajduk), Petar Mamić (Lokomotiva), Ivan Prtajin (Udinese), Nikola Vlašić (Hajduk), Franjo Prce (Lazio), Ante Roguljić (Red Bull Salzburg), Marko Marić (Rapid Beč), Silvio Anočić (Roma), Ivan Fiolić (Dinamo), Duje Ćaleta-Car (Red Bull Salzburg), Lorenco Šimić (Hoverla Užhorod), Ante Ćorić (Dinamo) i Karlo Lulić (Sampdoria).




Prva utakmica s Italijom na rasporedu je u četvrtak s početkom u 11 sati u Lindabrunnu, s Austrijom Hrvatska igra u subotu u 14.30 sati u Bečkom Novom Mestu, a posljednji dvoboj sa Škotskom je u utorak u 13 sati također u Lindabrunnu.