Nenad Bjelica

S Vulićem Hajduk izgleda bolje nego na startu sezone

Hina

Nenad Bjelica/S. STRUKIĆ/Pixsell

Nenad Bjelica/S. STRUKIĆ/Pixsell

Čeka nas vatrena atmosfera, a kad je tako uvijek smo pružali dobre partije. Tako je bilo u pretkolima Lige prvaka u Be'er Shevi, Astani i Bernu. Spremni smo i idemo sa željom da se vratimo kao pobjednici - kazao je trener modrih



ZAGREB Trener Dinama Nenad Bjelica istaknuo je u petak da Hajduk sa novim trenerom Zoranom Vulićem izgleda bolje nego na startu sezone, ali dodaje da »modri« u Split dolaze po pobjedu.


– Imam visoko mišljenje o Vuliću, njegovi prijašnji rezultati s Hajdukom, kao i trenutni, pokazuju koliko je dobar trener. Sada Hajduk izgleda drugačije nego na startu sezone, ima novu energiju. Svojim igrama Hajduk i Dinamo zaslužili su veliki interes koji vlada za derbi – izjavio je Bjelica uoči odlaska u Split.


Očekuje se puni Poljud, jer je u petak do 14 sati prodana 21.000 ulaznica za derbi između Hajduka i Dinama (subota,16.30 sati).




– Čeka nas vatrena atmosfera, a kad je tako uvijek smo pružali dobre partije. Tako je bilo u pretkolima Lige prvaka u Be’er Shevi, Astani i Bernu. Spremni smo i idemo sa željom da se vratimo kao pobjednici – kazao je Bjelica.


Nakon osam kola vodeći Dinamo ima 20 bodova, dok je Hajduk na šestom mjestu sa 10 bodova.


– To nema veze, jer derbi je uvijek derbi – rekao je trener Dinama i dodao. – U Split ide 20 igrača. Imamo trojicu koji vuku lakše ozljede nakon kup utakmice u Mravincima. Također, probleme imaju Leovac i Hajrović, i čekat ćemo do zadnjeg trenutka da vidimo tko će igrati.


Sa novim trenerom Zoranom Vulićem Hajduk je upisao tri uzastopne pobjede, u prvenstvu je dobio Rudeš (3:1) i Istru (4:2), a u srijedu je u Kupu svladao Vrapče (2:0).


– Očekujem tešku utakmicu i puno njihovih navijača. No, mi se ne bojimo, vjerujemo u sebe i idemo na pobjedu. Promjena trenera utjecala je pozitivno, nanizali su tri pobjede i to je sigurno utjecalo na atmosferu u Hajduku. Mislim da će presuditi to tko će biti bolje koncentriran, jer u ovakvim utakmicama odlučuju male pogreške –  rekao je veznjak Dinama Amer Gojak.