Prekipjelo mu...

Pogledajte kako je Damir Kreilach dobio prvi izravni crveni karton u karijeri

P. N.

Damir Kreilach izgubio je živce u klinču s Carlosom Gruezom

Damir Kreilach izgubio je živce u klinču s Carlosom Gruezom



RIJEKA Nogometaši Real Salt Lakea doživjeli su od Dallasa na domaćem terenu i treći poraz (2:4) ove MLS sezone (jedna pobjeda i jedan remi), kojega je obilježilo rano isključenje bivšega kapetana Rijeke Damira Kreilacha. Naime, u 17. minuti utakmice, kod vodstva gostiju 1:0, Kreilach je završio na travnjaku s loptom među nogama, a Carlos Gruez mu pokušao iščepkrati loptu ne štedeći pritom noge suparničkog igrača. Isprovocirani riječki veznjak se ustao i našao “oči u oči” s ekvadorskim veznjakom. Kreilachovo čelo je krenulo prema Gruezovim, Ekvadorac je pao na travnjak kao pokošen, a sudac pokazao Kreilachu izravni crveni karton očito procijenivši da je i sama namjera dovoljno težak prekršaj. 


Ovo je treća utakmica zaredom u kojoj su igrači Real Salt Lakea dobili crveni karton, a ovo je prvi puta u karijeri da je sudac pokazao Kreilachu izravni crveni karton. Isključen je prethodno samo jednom, prije dvije godine u drugoj Bundesligi. U dresu Union Berlina zaradio je drugi žuti karton u susretu protiv Karlsruhea. Očito je da puno toga ne štima u redovima Real Salt Lakea kada je i tradicionalno suzdržani i smireni Kreilach izgubio živce…


Nogometaši New York FC doživjeli su težak poraz na gostovanju kod Toronta (4:0). Donedavni napadač Rijeke Brazilac Heber još uvijek nije upisao prvi nastup za svoj novi klub koji nakon četiri kola MLS lige ima na svojem kontu tek jedan osvojeni bod.