Odbrojavanje

PRIJELOMNI TRENUCI: Trener Bordeauxa poslao privatni zrakoplov u Split po Bradarića, čeka se Filipova konačna odluka

Ivan Volarić

Zrakoplov će u splitsko zračnoj luci čekati igračevu odluku

Zrakoplov će u splitsko zračnoj luci čekati igračevu odluku

U kasnim satima četvrtak Bordeaux je prihvatio sve Bradarićeve uvjete, čeka se još jedino Filipova zadnja riječ. 



RIJEKA Trener Bordeauxa Gustavo Gus Poyet dio svoje presice uoči današnjeg ogleda Europske lige protiv latvijskog Ventspilsa posvetio je veznjaku Rijeke i hrvatskom reprezentativcu Filipu Bradariću.


– Željeli smo dovesti Bradarića i prije SP-a, a naravno da je sada nakon što je Hrvatska igrala finale njegova cijena puno veća – rekao je između ostaloga urugvajski stručnjak na klupi Bordeauxa.


Naravno da Poyet nije slučajno javno istupio i spomenuo Bradarića, sve je to dio pregovaračkih aktivnosti koje će u idućim satima dobiti svoj epilog. U noćnim satima srijede Bordeaux je prihvatio sve Bradarićeve uvjete, večer prije sve je dogovoreno s Rijekom i sada se samo čeka Filipova odluka. Želi li nastaviti karijeru u Francuskoj ili će se odlučiti na neku drugu sredinu, poput donjega doma Serie A i Cagliarija. Doduše, u tom slučaju će se puno toga pitati Rijeku, koja poslom s Talijanima gubi dosta novaca, a povrh svega tu uvijek postoji mogućnost nenaplate dogovorenog. Koliko trener Bordeauxa želi Bradarića govori podatak da je klub poslao privatni zrakoplov prema Splitu. U zračnoj luci Resnik zrakoplov će tijekom današnjeg dana čekati Filipovu odluku. Poyet ga želi što prije priključiti treninzima svjestan da je Bradarić dosta u zaostatku zbog nastupa na SP-u i odmora kojega je kasnije dobio. Odbrojavanje je počelo…