Sukob s izbornikom

POTRES U STOŽERU REPREZENTACIJE Dalić odlučio potjerati Kalinića?

Hina

Foto Igor Kralj / PIXSELL

Foto Igor Kralj / PIXSELL

Navodno je izborniku Zlatku Daliću u nedjelju postavljeno pitanje je li istina da je htio Kalinića uvesti u igru umjesto Mandžukića tijekom susreta protiv Nigerije, ali da mu je igrač odgovorio da ne može igrati jer ga bole leđa



Sjajnu atmosferu nakon pobjede protiv Nigerije 2-0 u prvom kolu Svjetskog prvenstva u Rusiji pokvarila je vijest o izbacivanju Nikole Kalinića iz reprezentacije.


Kako pišu »Sportske novosti« u ponedjeljak, Nikola Kalinić mogao bi tijekom dana napustiti reprezentaciju i biti poslan kući.


Navodno je izborniku Zlatku Daliću u nedjelju postavljeno pitanje je li istina da je htio Kalinića uvesti u igru umjesto Mandžukića tijekom susreta protiv Nigerije, ali da mu je igrač odgovorio da ne može igrati jer ga bole leđa. Zato je u igru ušao Marko Pjaca.




»Sve ćete saznati u ponedjeljak«, izjavio je tada Dalić.


Kako pišu SN, Kalinić je navodno nezadovoljan statusom u reprezentaciji i zato je odbio ući u igru.


SN pišu i da na treningu u nedjelju nije bilo Kalinića kao ni Vrsaljka ni Kramarića. Liječnik reprezentacije Boris Nemec rekao je da su Vrsaljko i Kramarić dobili udarce, a da Kalinić ima problema s leđima, ali da nitko nije ozbiljnije ozlijeđen.


Hrvatski izbornik će danas održati konferenciju za novinare u 17,15 sati.