Nova promjena

POTRES NA POLJUDU Kopić i Bjelanović odlaze nakon debakla, dolaze Tudor i Pletikosa?

Hina

Foto I. Čagalj / PIXSELL

Foto I. Čagalj / PIXSELL

»Čestitam Gorici na pobjedi, mi nismo bili dobri. Bili smo ispod razine, nismo se uspjeli nametnuti i poraz je na kraju realan«, kazao je Kopić dodavši kako je ponudio ostavku predsjedniku kluba Jasminu Huljaju



Nakon neočekivanog poraza Hajduka od Gorice u susretu 4. kola Prve HNL trener splitskog sastava Željko Kopić ponudio je ostavku, a isto je učinio i sportski direktor Saša Bjelanović.


Nakon ispadanja u 3. pretkolu Europske lige igrači Hajduka su tražili iskupljenje u domaćem prvenstvu protiv novog prvoligaša Gorice, no doživjeli su novo razočarenje.Gorica je na Poljudu slavila sa 2-0 i Hajduk nakon četiri kola nema niti jednu pobjedu i s dva osvojena boda zauzima osmo mjesto.

»Čestitam Gorici na pobjedi, mi nismo bili dobri. Bili smo ispod razine, nismo se uspjeli nametnuti i poraz je na kraju realan«, kazao je Kopić dodavši kako je ponudio ostavku predsjedniku kluba Jasminu Huljaju.


»Prevelik je ovo i preozbiljan klub da bi se ovakve stvari događale. Kao trener moram preuzeti dio odgovornosti, bez obzira na sve okolnosti«, ustvrdio je Kopić.




Ostavku je ponudio i sportski direktor Saša Bjelanović. »Ponudio sam ostavku predsjedniku jer se smatram odgovornim za ovu situaciju«, poručio je Bjelanović.


Kopić je preuzeo Hajduk u studenom prošle godine zamijenivši Joana Carilla. Na potezu je sada predsjednik Huljaj koji je u klubu tek nešto više od mjesec dana.


Neslužbene informacije s Poljuda navode mogućnost da se na klupu Hajduka vrati Igor Tudor, a da poziciju sportskog direktora preuzme još jedan bivši hajdukovac – Stipe Pletikosa.