Logičan slijed

Navijači Manchester Uniteda počeli prozivati američke vlasnike nakon još jednog poraza

Portal Novilist.hr



LONDON Nogometaši Leicestera i Tottenhama ubilježili su pobjede u dvobojima 24. kola Premier lige. Totenham je s 2:1 kod kuće pobijedio Norwich, a pobjedu je momčadi Josea Moutinha donio Son u 79. minuti. Tottenham je pobjedom skočio na šestu poziciju. Leicester je s 4:1 nadigrao kao domaćin West Ham uz dva gola Ayoze Pereza. Leicester je treći s 48 bodova. Manchester United je pak poražen pred svojim navijačima od Burnleya 2:0. Taj poraz izazvao je silno ogorčenje među navijačima Crvenih vragova koji su se okomili na obitelj Glazer, odnosno američke vlasnike kluba od 2005. godine.  


– U 84. minuti utakmice vidio sam navijače kako ustaju sa svojih mjesta i odlaze sa stadiona. Na njihovim licima moglo se vidjeti ogorčenje. Pad kluba u zadnjih sedam godina je nevjerojatan. Sramotno je to što se događa… – rekla je nekadašnja klupska legenda Rio Ferdinand. 


Manchester United je ovim porazom ostao peti sa šest bodova zaostatka od petoplasiranog Chelsaja, odnosno mjesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.