Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. veljače 2020.
Kockasti dvojac

Marko Pjaca i Josip Pivarić oporavljaju se na Krku: Otkrili kada se vraćaju na teren

Foto: M. TRINAJSTIĆ
Foto: M. TRINAJSTIĆ
Autor:
Objavljeno: 4. lipanj 2019. u 8:36 2019-06-04T08:36:35+02:00

Željeli smo malo promijeniti okolinu, maknuti se iz Zagreba gdje se već neko vrijeme oporavljamo - rekao je Pivarić, ocijenivši da su uvjeti u kojima sad već gotovo cijela dva tjedna u Krku rade – upravo idealni

KRK - U iščekivanju uspješnog povratka na nogometne terene, dvojac ozlijeđenih hrvatskih reprezentativaca, Marko Pjaca i Josip Pivarić, posljednjih se dana oporavljao i pripremao na Krku. Umjesto s "kockastima", gdje im je mjesto (naravno, kad su zdravi i spremni), dvojicu nogometnih majstora jučer smo zatekli na stadionu krčkog SC-a Josip Uravić Pepi gdje su, nakon višednevnog postupnog i doziranog »rehabilitativnog« vraćanja na travnjake, našli vremena i za druženje s malim otočnim nogometašima, članovima mlađih sastava Krka.

Pjacu i Pivarića, doznali smo iz prve ruke, na Krk je dovela činjenica da je ovaj potonji odnedavna ujedno i povremeni stanovnik Malinske, odnosno Svetog Vida (gdje ima kuću za odmor) ali i njihova zajednička želja da u miru i spokoju zajednički odrade novu fazu svojih priprema za vraćanje u natjecateljsku formu.

– Željeli smo malo promijeniti okolinu, maknuti se iz Zagreba gdje se već neko vrijeme oporavljamo - rekao je Pivarić, ocijenivši da su uvjeti u kojima sad već gotovo cijela dva tjedna u Krku rade – upravo idealni.

- Zahvaljujem vodstvu Krka koje nam je omogućilo odlične uvjete rada i moram reći da se isplatilo - zaključio je Pivarić koji se, saznajemo, uskoro vraća svojoj ekipi.

Pjaca, koji je od predviđenih šest do sad odradio dva i pol mjeseca rehabilitacije, nije skrivao svoju nadu da će oporavak od ozlijede koljena u nastavku teći brže od liječničkih predviđanja te da će i prije isteka spomenutog roka biti spreman za »pravi nogomet«.

- Kako god bilo, na meni da je predano radim - rekao je Pjaca.

Govoreći o skorašnjem reprezetativnom izazovu i Pjaca i Pivarić rekli su da bi voljeli da su s ostatkom "kockastih".

– Što je, tu je. Ne možemo im pomoći, ali bit ćemo uz njih - rekao je Pjaca uvjeren da je, unatoč nedavnom posrtaju, još uvijek sve »u našim nogama«. Pivarić vjeruje da će hrvatski reprezentativci u idućoj utakmici protiv Walesa opravdati status favorita i vratiti se u pobjednički ritam.

Foto: M. TRINAJSTIĆ

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.