Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 1
Sutra: 17° 17° 1
16. listopada 2019.
Još malo pa počinje...

MATJAŽ KEK: Jedini imperativ je da igrači svaki tjedan budu bolji

Matjaž Kek/V. KARUZA
Matjaž Kek/V. KARUZA
Autor:
Objavljeno: 26. srpanj 2018. u 19:21 2018-07-26T19:21:00+02:00

 Jer tako jedino mogu izgraditi svoju karijeru i ekipu, a klub onda na kraju ima korist - rekao je trener Rijeke uoči susreta s Goricom u subotu.

RIJEKA Trener Matjaž Kek i vratar Simon Sluga izašli su pred novinare na Rujevici, na posljednjoj presici uoči početka sezone, odnosno susreta protiv Gorice u subotu. 

- Gorica nije nepoznanica - upozorava Kek. - Protiv njih smo igrali Kupu i tu je gro igrača iz te ekipe. Doveli su nekoliko igrača s iskustvom. Ekipa koja ima puno motiva. Uvijek je najteže igrati u prvim kolima s novim ekipama u ligi. Nisu bezveze ovdje, imaju dobre uvjete i zdravu ideju. Dobrodošli u ligu, ali napravit ćemo sve da ih pobijedimo. Igrači su odradili kvalitetne pripreme i vjerujem da ćemo to pokazati na terenu. U svakoj utakmici želimo biti bolji od protivnika. Naravno da želimo biti u vrhu, ali nemamo nikakav imperativ, ni ja ni igrači. Naravno da nećemo izjaviti da želimo biti zadnji. Želim da su igrači svaki tjedan bolji, i to je jedini imperativ. Jer tako jedino mogu izgraditi svoju karijeru i ekipu, a klub onda na kraju ima korist - ustvrdio je između ostaloga Kek, koji se osvrnuo i na prijelazni rok, Rijekinu današnjicu i budućnost, kao i novosti u hrvatskom nogometu. Sve to možete poslušati u klupskoj snimci live streama.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.