Nema mjesta za njega

MANDŽUKIĆ NAPUŠTA JUVENTUS? Odlaskom Allegrija zakomplicirala se budućnost hrvatskog napadača

P. N.

Reuters

Reuters



Potencijalni dolazak Maurizija Sarrija na trenersku klupu Juventusa mogao bi značiti odlazak iz kluba za Marija Mandžukića, pišu Sportske novosti.


Tako barem tvrdi novinar talijanskog izdanja Goal.coma Romeo Agresti koji tvrdi da za Mandžukića u Sarrijevom Juventusu ‘neće biti mjesta’.


Hrvatski 33-godišnji napadač potpisao je nedavno produljenje ugovora s Juventusom do 2021. godine i navijački je miljenik. Bio je ujedno i miljenik trenera Massimiliana Allegrija koji se u međuvremenu odlučio potražiti nove izazove.




Njegovim odlaskom zakomplicirala se Mandžukićeva budućnost u klubu, a Agresti tvrdi da bi Sarri u napadu preferirao drugačije opcije ispred Mandžukića. Prema njegovom mišljenju najradije bi doveo iz Chelseaja Gonzala Higuaina. U tom slučaju Juventus bi vratio svoje bivše rekordno pojačanje jer je u srpnju 2016. godine 31-godišnji argentinski napadač stigao u Juventus iz Napolija za 90 milijuna eura odštete.


U dvije sezone u dresu Juventusa Higuain je zabio 55 golova, ali se odlučio na odlazak dolaskom Cristiana Ronalda u klub.


Potencijalnim dolaskom Sarrija u Juventus, o čemu se naveliko šuška, situacija bi se uvelike promijenila i Mandžukićeva budućnost u klubu bi, čini se, bila neizvjesna.


Mandžukić je u redove Juventusa stigao 2015. godine iz Atletico Madrida, a iza njega je sezona u kojoj je upisao 9 golova i 7 asistencija u 25 susreta u Serie A.