Loš početak

Lovre Kalinić debitirao za Toulouse i primio tri gola

Hina

Lovre Kalinić/Foto PIXSELL

Lovre Kalinić/Foto PIXSELL



PARIZ Hrvatski nogometni reprezentativac Lovre Kalinić debitirao je na vratima francuskog prvoligaša Toulousea, a debi neće pamtiti po dobrome, primio je tri gola u porazu od Lyona (0-3).


Kalinić je nakon dvije godine napustio Aston Villu i do kraja sezone provest će na posudbi u ‘fenjerašu’ Le Championnata.


U prvom nastupu na vratima novog kluba nije se proslavio, primio je tri gola pri čemu je prva dva primio kroz noge. Kod prvog gola je mogao bolje reagirati, međutim kod iduća dva nije bio kriv.Strijelci za Lyon bili su Gnaly Cornet (29), Moussa. Dembele (71) i Karl Toko Ekambi (77).

Kalinić je u siječnju 2018. godine iz belgijskog Genta stigao je u Aston Villu, s kojom je potom iz Championshipa ušao u Premier ligu, ali nije dočekao pravu priliku. Zanimljivo, i na vratima Ville je debitirao primivši tri gola i to u domaćem porazu od Swansea Cityja (0-3).




Lyon se nakon ove pobjede probio na peto mjesto ljestvice sa 32 boda, pet manje od Rennesa na trećem mjestu koje kao posljednje vodi u kvalifikacije Lige prvaka.


Toulouse je na posljednjem mjestu sa 12 bodova, šest manje od pozicije koje osigurava dodatne kvalifikacije.