Sprema se transfer

Kraljevi u kupovini: Real spreman ponuditi 90 milijuna eura za Martiala

Hina

REUTERS

REUTERS

Pozivajući se na izvore u Španjolskoj britanski mediji tvrde da trener Reala Zinedine Zidane vjeruje kako Martial ima potencijala da postane velika zvijezda



Real Madrid želi u ljeto sljedeće godine dovesti napadača Manchester Uniteda Anthonyja Martiala (21) i spreman je za njega ponuditi 90 milijuna eura, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.


U Realu su ovog ljeta bili uvjereni da će uspjeti dovesti Monacovog napadača Kyliana Mbappea, ali on je odlučio karijeru nastaviti u Paris St– Germainu.


Gubitak u utrci za Mbappea natjerao je čelnike Reala da promjene planove kad su u pitanju pojačanja, pa su odlučili usmjeriti svoju pažnju prema Martialu, koji ove sezone igra puno bolje u dresu Uniteda. Već je postigao sedam golova u svim natjecanjima, dok je cijele prošle sezone upisao samo osam pogodaka.




Pozivajući se na izvore u Španjolskoj britanski mediji tvrde da trener Reala Zinedine Zidane vjeruje kako Martial ima potencijala da postane velika zvijezda te da će se odlično uklopiti u madridsku momčad.


Martial je 2015. iz Monaca prešao u Manchester United u transferu vrijednom 65 milijuna eura.