Prošla dva tjedna

Inter prekinuo karantenu, Brozović dobio dopuštenje za povratak u Hrvatsku

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

"Epic Brozo" je zatražio od kluba da ga puste u Hrvatsku kako bi se priključio obitelji nakon što je serija potresa uzdrmala Zagreb



MILANO Talijanski nogometni velikan Inter okončao je petnaestodnevnu izolaciju koja je započela nakon pozitivnog nalaza Juventusovog igrača Danielea Ruganija i niti jedan igrač nije pokazao simptome povezane s koronavirusom.


Dio igrača sada se želi priključiti svojim obiteljima u inozemstvu, a prvi koji je napustio Italiju je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, objavila je talijanska agencija ANSA.


“Epic Brozo” je zatražio od kluba da ga puste u Hrvatsku kako bi se priključio obitelji nakon što je serija potresa uzdrmala Zagreb. Zanimljivo, hrvatskog veznjaka sada i u Hrvatskoj očekuje samoizolacija jer dolazi iz zemlje iz koje se nakon ulaska u Hrvatsku mora u samoizolaciju na 14 dana.




Očekuje se kako će i Romel Lukaku napustiti ‘čizmu’ kako bi se priključio svojoj obitelji u Belgiji od kojih je odvojen već tjednima.


Nakon zatvaranja hotela u kojem je odsjeo, Danac Christian Eriksen se preselio u Interov trening kamp “Angelo Moratti Sports Centre”.


Nastavak treninga je zakazan za 25. ožujka, no iz kluba su najavili kako će odgoditi okupljanje.


Suradnici trenera Antonia Contea u stalnom su kontaktu s igračima ukazujući im na vježbe i aktivnosti koje moraju provoditi kako bi koliko toliko održali tjelesnu kondiciju, a iz kluba im na kućne adrese stižu ručkovi i večere kako bi imali uravnoteženu prehranu.