Presica uoči derbija

IGOR BIŠĆAN: Neće biti jednostavno sastaviti momčad za Hajduk, ali nećemo kukati

Denis Frančišković

Jakov Puljić i Igor Bišćan/D. FRANČIŠKOVIĆ

Jakov Puljić i Igor Bišćan/D. FRANČIŠKOVIĆ

Situacija se puno promijenila po pitanju ozljeda. Još je malo gore! Vuka neće biti do kraja sezone, što mi je posebno žao. Tomečak još nije spreman, a još čekamo i na Gorgona koji je također upitan - kaže trener Riječana



RIJEKA Na Rujevici ništa novo kad su u pitanju ozljede. Uoči Jadranskog derbija van stroja su Heber, Čolak, Raspopović, Capan, Punčec i Tomečak, te Vuk i Pavelić vjerojatno do kraja sezone, dok je kapetan Gorgon virozan. 


– Situacija se puno promijenila po pitanju ozljeda. Još je malo gore! – kaže Bišćan. – Vuka neće biti do kraja sezone, što mi je posebno žao. Tomečak još nije spreman, a još čekamo i na Gorgona koji je također upitan. Uglavnom neće biti jednostavno sastaviti momčad, od onog čime raspolažemo morat ćemo sastaviti najbolje. Nećemo kukati, trebat će ovo razdoblje izgurati. Nije ugodno, a događaju se ovakve neke stvari ponekad.


S druge strane “naoštren” protivnik iza kojeg su dvije vrijedne pobjede.




– Sve se zna, posebna je to utakmica za nas, posebna utakmica za navijače. Jadranski derbiji su najčešće jako zanimljivi i uzudljivi, ali i zahtjevni. Sigurno će tako biti i sutra. Na nama je da pred našom publikom pokažemo kvalitetu i iznimnu želju. To će i morati ako želimo doći do pozitivnog rezultata. Hajduk? Hajduk je dobar, puno drugačiji nego što je bio. Spremit ćemo se i sasvim sigurno će biti zanimljivo – tvrdi Bišćan.


Jakov Puljić vraća se u dobru formu i priželjkuje dobar rezultat.


– Utakmica će sigurno biti teška, ali igramo na domaćem terenu i mislim da će se dosta toga pitati nas. Očekujem i dobru atmosferu i na kraju dobar rezultat za nas – istaknuo je Jakov Puljić.