Sportski direktor

FREDI BOBIĆ Nadam se da ćemo završiti sezonu, makar igrali utakmice svakoga dana

Portal Novilist.hr

Fredi Bobić/Foto Arhiva NL

Fredi Bobić/Foto Arhiva NL

Nadam se da će se u sljedeća tri do četiri tjedna smanjivati broj pozitivnih na koronavirus. Otkazivanje prvenstva bi možda bila pametna stvar, ali se ja nadam da možemo dovršiti sezonu. Nije važno hoće li to biti krajem svibnja ili u lipnju, pa čak i ako moramo igrati utakmice svaki dan - izjavio je Bobić



FRANKFURT Utakmice Bundeslige na čekanju su najranije do 2. travnja, taj će se rok vjerojatno produžiti s obzirom na situaciju s koronavirusom. Treneri i direktori njemačkih prvoligaša nisu spremni za otkazivanje prvenstva, cilj je kad tad nastaviti s utakmicama i regularno završiti sezonu. 


O situaciji se oglasio i sportski direktor Eintrachta Fredi Bobić rekavši za njemačke medije kako klub ne bi imao ništa protiv toga da se utakmice igraju i svakoga dana, samo da se sezona završi. 


– Nadam se da će se u sljedeća tri do četiri tjedna smanjivati broj pozitivnih na koronavirus. Otkazivanje prvenstva bi možda bila pametna stvar, ali se ja nadam da možemo dovršiti sezonu. Nije važno hoće li to biti krajem svibnja ili u lipnju, pa čak i ako moramo igrati utakmice svakoga dan – izjavio je Bobić. 




I sportski direktor Eintrachta ne izlazi iz svojega doma, a iznenadilo ga je kako agenti i u ovoj situaciji zovu zbog prodaje igrača.


– Razgovarao sam nedavno s jednim agentom i pitao ga što želi od mene. Trenutno je vrlo malo toga što možemo reći o transferima i ugovorima. Ne mislim puno o novim igračima, već sam fokusiran trenutno na one koje imamo i na ono što radimo sada – kaže Bobić.