Propustio označiti dva zaleđa "Lokomotive"

Do daljnjega ispao s liste: Sudac Fejer kažnjen zbog odluka na štetu “Rijeke”

Portal Novilist.hr

Glavni sudac sa susreta Lokomotive i Rijeke, a riječ je o Igoru Križariću iz Čakovca, ipak nije sankcioniran



Zbog propusta na utakmici Lokomotive i Rijeke u pretprošlom kolu, koji su direktno išli na štetu riječkog kluba, sudac Dražen Fejer do daljnjega neće biti delegiran za suđenje utakmica Prve HNL i Hrvatskog nogometnog kupa.


Odlučila je tako Komisija nogometnih sudaca IO HNS-a na sjednici na kojoj je analizirano suđenje u posljednja tri kola.


Fejer je na spomenutoj utakmici održanoj 9. ožujka, kako stoji u obrazloženju, kao drugi pomoćni sudac u dva navrata nije označio zaleđe igrača Lokomotive. Također je odlučeno da se videozapis sa susreta vrati kontroloru suđenja na ponovno revidiranje ocjene pomoćnom sucu.




Glavni sudac s tog susreta, a riječ je o Igoru Križariću iz Čakovca, ipak nije sankcioniran. Komisija među propustima iz Kranjčevićeve nije spomenula poništavanje gola Marina Tomasova.


Do daljnjega utakmice najvišeg ranga neće suditi ni Tihomir Pejin, Damir Batinić i Saša Fegeš. Pejin i Batinić imali su propuste na utakmici ZAdar – Istra 1961, a Fegeš na susretu Dinamo – Zagreb.


Sudačka komisija imala je i primjedbu na Željka Frkovića koji je sudio utakmicu Rijeke i Zadra u prošlom kolu, ocijenivši da nije označio zaleđe kod četvrtog pogotka momčadi s Kantride.