Mišljenje svlačionice

DOMAGOJ PAVIČIĆ: Nije ugodno igrati bez Armadina huka, nadam se da će se što prije vratiti

Portal Novilist.hr

Domagoj Pavičić/Foto Arhiva NL

Domagoj Pavičić/Foto Arhiva NL

Nadamo se da će se to što prije riješiti, da će se oni vratiti i da će opet biti naš 12. igrač jer lakše je igrati uz njih - rekao je veznjak Rijeke u emisiji Pod stijenama Kantride



RIJEKA Domagoj Pavičić, veznjak Rijeke gostovao je u emisiji Pod stijenama Kantride na Radio Rijeci i podijelio svoja razmišljanja sa slušateljima nakon pobjede u susjedskom derbiju, te uoči reprezentativne stanke koja prethodi derbiju s Dinamom.


– Ušli smo odlično u utakmicu, zabili brzi gol i kontrolirali prvih 15 minuta – započeo je Pavičić. – Nakon toga smo se nesvjesno povukli, a oni su nam stvorili dvije šanse koje ne smijemo dopustiti. Imali su dosta kornera u tom razdoblju, bilo je dosta prekida, ali to smo uspjeli izdržati. Nakon toga smo zabili gol kojim smo ih presjekli. U drugom poluvremenu smo kontrolirali utakmicu i na kraju nam se dogodila pogreška koja se ne smije desiti jer onda strijepiš u zadnjih pet minuta za bodove. Izdržali smo i zasluženo uzeli tri boda – rekao je Pavičić o pobjedi u Puli i osvrnuo se na skorašnji derbi s liderom prvenstva.


– Mi smo Rijeka i uvijek idemo na pobjedu pogotovo na Rujevici bez obzira na to tko dolazi. Oni su favoriti, u boljoj su formi, ali mi se nećemo predati. Idemo uzeti bodove. Dat ćemo sve od sebe. Nadamo se da ćemo nastaviti pozitivan niz.




Dohvatili ste gornji dom na ljestvici, Rijeka se dakle nije još oprostila od europske priče?


– Naravno da nismo. Uvjeren sam da ćemo izboriti Europu. Nadam se da ćemo nastaviti dizati, te uspjeti preskočiti Goricu, Osijek i Lokomotivu. 


Borba za titulu je gotova?


– Trebamo se prvo orijentirati da izborimo mjestu u Europi. Dinamo je daleko ispred svih, možemo reći da je to gotova.


Kako na travnjaku doživljavate Armadin bojkot, pogotovo na gostovanjima gdje igrate bez podrške?


– Nije ugodno igrati jer uvijek nas je pratio huk s tribina Armade. Nadamo se da će se to što prije riješiti, da će se oni vratiti i da će opet biti naš 12. igrač jer lakše je igrati uz njih. Nadam se da će to što prije završiti i da će se vratiti na tribine – poručio je Pavičić između ostaloga u mikrofon kolegi Robertu Ferlinu.