Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 2
Sutra: 6° 6° 2
1. travnja 2020.
Novi način

video CYBER-TRENING Bavarci i u karanteni imaju zajedničke treninge, pokazali su kako to izvesti digitalnim putem

CYBER-TRENING Bavarci i u karanteni imaju zajedničke treninge, pokazali su kako to izvesti digitalnim putem
CYBER-TRENING Bavarci i u karanteni imaju zajedničke treninge, pokazali su kako to izvesti digitalnim putem
Autor:
Objavljeno: 23. ožujak 2020. u 22:29 2020-03-23T22:29:00+01:00

Trener Hansi Flick i dr. Holger Broich vode trening iz jedne prostorije, a sve se snima uživo kako bi igrači u istome trenutku u svojim domovima mogli izvoditi te iste vježbe

MÜNCHEN I nogometaši Bayerna trenutno dane provode u svojima domovima zbog pandemije koronavirusa, ali nisu ostali uskraćeni za zajedničke treninge s trenerom Flickom. Nisu to oni klasični treninzi u kampu, već u "cyber" obliku. 

U dvominutnome videozapisu iz bavarskog su kluba pokazali kako izgledaju njihovi treninzi preko mobitela i laptop ekrana. Trener Hansi Flick i dr. Holger Broich vode trening iz jedne prostorije, a sve se snima uživo kako bi igrači u istome trenutku u svojim domovima mogli izvoditi te iste vježbe. Timski duh kod njih tako nije izostao ni u ovo vrijeme samoizolacije. 

Flick je objasnio kako cyber treninzi traju oko 90 minuta, ali i da s pojedinim igračima ima posebne grupne treninge, također "online" putem. 

Neki su odlučili trenirati u svojemu dvorištu na suncu, kao što to radi Thomas Muller, dok Thiago i Davies prate trening u dnevnome boravku. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.