Srećko Juričić

Bradarić je bio projekt u kojega smo vjerovali

P. N.

Srećko Juričić i Filip Bradarić/R. BRMALJ

Srećko Juričić i Filip Bradarić/R. BRMALJ

Zahvalni smo Filipu za njegov veliki doprinos u osvajanju povijesne duple krune kao i sudjelovanju u grupnim fazama Europske lige i od srca mu želimo puno uspjeha u nastavku njegove karijere - izjavio je sportski direktor Rijeke



RIJEKA Na službenim internet stranicama riječkoga prvoligaša oglasio se sportski direktor Srećko Juričić i postao prvi klupski uposlenik koji se očitovao o transferu Filipa Bradarića u Cagliari.


– Transfer Filipa Bradarića u Cagliari uspješno je priveden kraju. Sam rastanak malo se odužio dok sve zainteresirane strane nisu postigle dogovor. Možemo reći kako je Bradarićev boravak u Rijeci bio jedan projekt u kojega smo vjerovali od samog početka. U Rijeci se Filip prometnuo u vrsnog igrača, vođu na terenu i kapetana momčadi. Kao igrač Rijeke okitio se  srebrnom medaljom sa Svjetskog prvenstva i na kraju ostvario transfer karijere u jednu od liga tzv. petice, u talijanski Cagliari. Zahvalni smo Filipu za njegov veliki doprinos u osvajanju povijesne duple krune kao i sudjelovanju u grupnim fazama Europske lige i od srca mu želimo puno uspjeha u nastavku njegove karijere – rekao je Srećko Juričić.