Odjeci iz Maksimira

Bjelica zadovoljan karakterom, Oreščanin se nadao da će nešto napraviti…

Ivana Vaupotić

Siniša Oreščanin i Nenad Bjelica/Foto D. KOVAČEVIĆ

Siniša Oreščanin i Nenad Bjelica/Foto D. KOVAČEVIĆ

 Već sada moramo razgovarati i planirati za proljetni dio prvenstva u kojem ćemo se pokušati ušuljati u borbu za Europu - rekao  je trener Splićana



ZAGREB Nenad Bjelica, trener Dinama, svjestan je da unatoč pobjedi nad Hajdukom njegova momčad nije briljirala u derbiju. Pronašao je i valjano objašnjenje za pad forme njegove momčadi u završnici jeseni.


– Bilo je za očekivati da malo padnemo nakon zahtjevne jeseni, pogotovo zato što smo pred ovaj derbi imali problema s ozljedama. No, nekako smo se skrpali za derbi. Čestitam dečkima jer su pobijedili na mišiće i pokazali da imaju čvrst karakter. Htjeli smo završiti ovu perfektnu godinu sa tri boda protiv renomiranog suparnika, i to smo ostvarili. Nadam se da ćemo na proljeće nastaviti u istom ritmu – rekao je Bjelica.


Njegov kolega na klupi Hajduka, Siniša Oreščanin, se pak utješio solidnom predstavom svoje momčadi i pristojnim porazom u Maksimiru.




– Ako gledamo prilike, onda je Dinamo zaslužio pobjedu. Mi smo kroz cijelu utakmicu bili stabilni i nadmetali se s Dinamom. Nadao sam se da ćemo napraviti nešto više, ali, na žalost, rezultat nas nije nagradio. Međutim, vidio sam jako dobre pozitivne stvari u našoj igri. Već sada moramo razgovarati i planirati za proljetni dio prvenstva u kojem ćemo se pokušati ušuljati u borbu za Europu – rekao  je Oreščanin.