NK Rijeka

Bijeli u Ateni, Mišić opet na meti Portugalaca?

Ivan Volarić

Portugalski sportski dnevnik »A Bola« na svojoj jučerašnjoj naslovnici donio je priču o mogućem transferu Josipa Mišića u redove »Sporting Lisabona«



Nogometaši Rijeke otputovali su u Atenu.


U Grčkoj ih čeka novi okršaj u Europskoj ligi protiv AEK-a.


Pobjedom u Ateni “bijeli” bi ostali u igri za europsko proljeće.




Inače, portugalski sportski dnevnik »A Bola« na svojoj jučerašnjoj naslovnici donio je priču o mogućem transferu Josipa Mišića u redove »Sporting Lisabona«. Kažu kolege iz Portugala da je taj posao ponovo aktualan nakon što je prošloga ljeta s Rujevice u startu odbijena mogućnost tog transfera.


No, tada je »Rijeka« ambiciozno koračala prema Ligi prvaka i odgovorni klupski ljudi željeli su pod svaku cijenu sačuvati momčad. Sada je situacija ipak bitno drugačija i ne treba isključiti da će se ove zime Mišić otisnuti negdje u inozemstvo, a možda i pridružiti Stefanu Ristovskom.


Cijena? »Sporting« je u transfer Ristovskog uložio 2,2 milijuna eura, no »Rijeka« tu nije bila u poziciji za cjenkanje jer je makedonski reprezentativac ulazio u zadnju godinu ugovora.


Foto: S. JEŽINA


Foto: S. JEŽINA



Kod Mišića je situacija nešto drugačija, produžio je ugovor prošle zime baš u Portugalu i njegove cijena je sigurno veća, no pitanje je može li »Sporting« ući u neki posao koji iziskuje veća ulaganja.


Iz Portugala stiže informacija da »Sporting« teško može za Mišića ponuditi više od 2,5 milijuna eura što će s druge strane teško zadovoljiti odgovorne na Rujevici, osim ako se na pregovarački stol ne stavi još neki argument. Recimo igrača koji je potreban »Rijeci«…


Foto: S. JEŽINA


Foto: S. JEŽINA