Rijeka dobila prinovu

Tibor Halilović potpisao na dvije i pol godine i nada se prilici kod Igora Bišćana

Denis Frančišković

Tibor Halilović je prošao kroz omladinski pogon Dinama

Tibor Halilović je prošao kroz omladinski pogon Dinama

Preferiram poziciju ofenzivnog veznog, oduvijek igram to mjesto i tu mogu najviše pokazati – zaključio je Halilović.



RIJEKA Nakon povratka Mateja Vuka iz Intera, nogometaši »Rijeke« dobili su prvu zimsku prinovu u svojim redovima. Riječ je o Tiboru Haliloviću, dvadestrogodišnjem bivšem igraču »Wisle Krakow« koja je financijski krahirala, a Tibor postao slobodan igrač. Prošao je sve omladinske kategorije »Dinama«, igrao za drugu momčad »modrih« te za zagrebačku »Lokomotivu« u Prvoj ligi u kojoj je sakupio 18 nastupa bez zabijenog gola.


Ono, što se nagađalo prije desetak dana sada je dobilo i službenu potvrdu, Halilović je prošao liječnički pregled i potpisao na dvije i pol godine uz mogućnost produžetka suradnje na još godinu dana.


– Jako puno znam o »Rijeci«, klub se jako razvio proteklih godina i laskao mi je ovaj poziv – ustvrdio je Halilović nakon potpisa ugovora.




– Moj cilj je što prije početi trenirati s prvom ekipom, pokazati kvalitetu i nadam se prilici da pokažem što znam. Vjerujem da ću imati mogućnost pokazati koliko mogu – rekao je Tibor koji se na travnjaku najbolje snalazi na poziciji veznog igrača iza napadača.


– Preferiram poziciju ofenzivnog veznog, oduvijek igram to mjesto i tu mogu najviše pokazati – zaključio je Halilović.


Službeno predstavljanje novog igrača »bijelih« zakazano je za danas u 13 sati u klupskim prostorijama na Rujevici.