Armadina poslastica

Nogometaši Zrinjskog danas u Opatiji, spektakl će uveličati i klupske legende

Denis Frančišković

Armada u subotu priprema posebnu koreografiju uz uobičajeni pirotehnički šou/Foto Arhiva NL

Armada u subotu priprema posebnu koreografiju uz uobičajeni pirotehnički šou/Foto Arhiva NL

Armada iznova priprema svoju koreografiju, nešto opet zanimljivo. Naravno, uz nešto pirotehnike i nešto još neviđeno. Sve ide svojim tijekom i mislim da će oni koji dođu biti jako zadovoljni. Ono što je stvarno ugodno iznenadilo je anažiranost Rijekasporta, njima idu sve pohvale na uređenju stadiona, dosta je toga obojano, očišćeno i uređeno tako da je stvarno lijepo doći na Kantridu - kaže Vedran Babić, ispred organizatora, agencije Inspiro Lab.



RIJEKA Reprezentativna stanka bacit će hrvatski klupski nogomet sljedećih dana u drugi plan, no to ne znači da će sve utihnuti. Naprotiv, kad je riječ o HNK Rijeka bit će možda i zanimljivije i atraktivnije nego kad se u pitanju i neke domaće utakmice na Rujevici. Klub navijača Armada kao glavni inicijator i organizator privodi završne pripreme za drugi »Povratak na Kantridu« i novi spektakl pod stijenama. Subota će na kultnoj Kantridi biti u znaku mnoštva događanja na travnjaku i van njega, druženja i evociranja uspomena, a sve će kulminirati utakmicom prvih momčadi Rijeke i Hrvatskog športskog kluba Zrinjski, šesterostrukog osvajača naslova prvaka Bosne i Hercegovine.


– Najnovija vijest vezana je i uz odigravanje utakmice veterana Rijeke i Zrinjskog. Naša je momčad prije nekoliko godina bila u Mostaru i hvalevrijedna tradicija se nastavlja. Ta će se utakmica igrati u subotu u 17 sati na pomoćnom igralištu jer želimo sačuvati glavni travnjak za utakmicu večeri – kaže Vedran Babić, ispred organizatora, agencije Inspiro Lab.


Armada kup


No, sve će početi puno ranije, jutarnjim Armada kupom s početkom od 9.30 sati, također na pomoćnom igralištu Kantride.




– Igrat će navijačke momčadi iz različitih kvartova Rijeke, a proglašenje pobjednika bit će za vrijeme utakmice seniora koja počinje u 19 sati. Zanimljivo je da nogometaši Zrinjskog već danas dolaze na Kvarner, bit će smješteni u Opatiji, a i redovito će trenirati na igralištu Lovrana. Oduševljeni su svim ovim događanjima i jedva čekaju doći – dodaje Babić.


Bit će zanimljivo i nadahnuto opet i na tribinama, posebno u režiji Armade koji na ovakvim priredbama ponudi iznova nešto novo i atraktivno.


– Armada iznova priprema svoju koreografiju, nešto opet zanimljivo. Naravno, uz nešto pirotehnike i nešto još neviđeno. Sve ide svojim tijekom i mislim da će oni koji dođu biti jako zadovoljni. Ono što je stvarno ugodno iznenadilo je anažiranost Rijekasporta, njima idu sve pohvale na uređenju stadiona, dosta je toga obojano, očišćeno i uređeno tako da je stvarno lijepo doći na Kantridu – zaključuje Babić.


Badurina i Fiesta


I ovog puta himna grada koji teče Najdraža Rijeko u izvođenju Damira Badurine, autora i izvođača, bit će sastavni dio priredbe.


– Velika mi je čast nastupiti na legendarnom stadionu, za svoj klub i pred brojnim navijačima. Zaista je lijepo biti dio ove prekrasne priče koja budi sjećanja ana neka prošla vremena. Jednostavno, treba doći na Kantridu i oživjeti te emocije – kaže Badurina koji je nastupiti na početku, a grupa Fiesta na kraju priredbe ispod B tribine.


Ostalo još nešto malo ulaznica za centralne tribine kao i za VIP lože čiji prihod ide u humanirane svrhe, odnosno za Dječju bolnicu Kantrida. Ulaznice će se moći kupiti i na stadionu u subotu od 15 sati, a do tada putem sustava mojekarte.hr ili u Dallas music shopu.