Na posudbi u Sloveniji

Mlađi Ristovski se u dresu Krškog nakratko vratio na Rujevicu: ‘Rijeka je opet postala ozbiljna momčad’

Denis Frančišković



U nastavku generalke s Krškom zaigrao je i Milan Ristovski, napadač »zelenih« i brat poznatnijeg Stefana, koji igra na posudbi u Sloveniji. Uz njega boje gostiju branio je i lijevi bočni igrač Danijel Štefulj.


– Znali smo ipak da je Rijeka favorit u ovoj utakmici. Nama je bilo dobro da vidimo gdje smo i što smo. Odigrali smo jednu OK utakmicu. Naročito u drugom poluvremenu. Ipak imamo dosta novih igrača koji su došli na probu i sve je to utjecalo na izvedbu – kaže Ristovski mlađi.


U Krškom je zasad zabio dva gola.




– Zadovoljan sam minutažom koju dobivam, ali i životom u Krškom. Odlično sam primljen, a slovenska liga je za moje sazrijevanje i kaljenje baš po mjeri. Jako je dobra za mlade igrače. Radim koliko mogu, trudim se… Nismo zaslužili baš to posljednje mjesto, ali takav je nogomet. Nastojimo se dići i vjerujem da ćemo biti bolji u sljedećih šest mjeseci. Liga je super. Nema loše momčadi, uvjeti su vrhunski.


Prati i osluškuje ono što se događa na Rujevici. I nada se povratku jednog dana.


– Rijeka je opet ozbiljna momčad koja konkurira za naslov prvaka. Sve pohvale dečkima i Bišćanu, naročito kako su se digli nakon krize. Pratim ih i naravno navijam za njih. Povratak? Radim svaki trening i dan na sebi. Želim napredovati, imam solidnu minutažu i sve mi je to puno koristilo. Vidjet ćemo…


Sa zadovoljnjim Stefanom u Sportingu redovito je na liniji.


– Brat je jako zadovoljan. Super mu je u Portugalu i ne ide mu se nigdje. To je trenutno idelano mjesto za njega – zaključuje Milan Ristovski.