Komplimenti navijačima

Matjaž Kek: ‘Armada je opet pokazala da je najbolja navijačka skupina na svijetu. Tako ja mislim’

Orlando Rivetti

Foto Roni Brmalj

Foto Roni Brmalj



Četiri u prvoj, pet u drugoj i sada tri gola postigli su nogometaši Rijeke u susretu s Rudešanima. Igrajući bez pola momčadi… Glatko i uvjerljivo.


– Zaslužena pobjeda. Kontrolirali smo situaciju, a golove smo postigli u pravim trenucima. Nije bilo lako, puno je bilo utakmica, svaka nosi neki naboj. Zadovoljni smo sa četiri pobjede na kraju sezone. Čestitke igračima, a najveće moguće hvala našoj publici, Armadi, koja je i na ovoj utakmici pokazala da je najbolja na svijetu. Tako ja mislim.


Heber je bio na klupi, Bradarić je zaigrao…?




– Malo nas je. Dan prije utakmice otpali su Črnic zbog angine, Jelić zbog zadnje lože, Gomelt zbog leđa, a Punčec ima tri žuta kartona. Uz juniore, barem smo popunili klupu da ne izgledamo neozbiljni. Morali smo aktivirati sve snage. Heber bi bio ušao da je bilo potrebno, kao što je ušao Bradarić i asistirao za treći gol… – rekao je Kek.


Španjolac Inaki Alonso ponudio je svoju sliku utakmice. O tome kako je s Rijekom uvijek isto…


– Priča se ponavlja iz utakmice u utakmicu, mi igramo dobro, a Rijeka na kraju uvjerljivo pobjeđuje. Imali smo dvije odlične prigode, mogli smo se vratiti u utakmicu u posljednjoj minuti prvog dijela, i u nastavku kod 0:2 kada je prigodu imao Budimir. Rijeka kvalitetna momčad, igrala je dobro i zasluženo pobijedila. Ostaje žal što im nismo malo zagorčali život – rekao je Alonso.